דיאטה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

17/11/2006 | 21:56 | מאת: יובל

שלום! הנני גבר בן 39 משקלי הנוכחי הוא 102.9 ק"ג,גובה 188 הנני מרגיש מאוד כבד עם עצמי. יש לציין שביצעתי דיאטה מבוקרת תחת דיאטנית במשך חצי שנה שבה הורדתי ממשקל של 103 ק"ג למשקל של 80 ק"ג תוך שילוב הליכה מהירה מדי יום. לאחר חצי שנה מההורדה הנ"ל החזרתי את משקלי למשקל של 102.9 ק"ג בחזרה. הנני מאוד מיואש מעצמי מרגיש מאוד כבד ולא נוח. מה עליי לעשות. בכבוד יובל

19/11/2006 | 19:29 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

ליובל שלום הוכחת לעצמך שאתה מסוגל לרדת במשקל בזמן דיאטה ומעקב, יחד עם זאת יש צורך בשינויים של הרגלי אכילה בזמן הדיאטה על מנת שתוכל לשמור על המשקל שהשגת, על כן אני מציעה שתתחיל שוב בתהליך של ירידה הדרגתית במשקל (כ-חצי ק"ג עד ק"ג בשבוע) ובמקביל לשנות הרגלים, ניתן לעשות זאת אצלינו דרך הפסיכולוגית והדיאטנית בסידרה של 12 מפגשים בתוכנית מובנית ויחודית, בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח