עליה במשקל - למה??

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

16/11/2006 | 16:02 | מאת: הילה

בשנה האחרונה עליתי בסביבות ה-10 קילו במשקל. לפני כחודש עברתי לגור לבד, מה שגרם לי להתחיל לאכול בצורה מסודרת יותר וצריכת המזון/קלוריות שלי ירדה בצורה משמעותית. אולם הדבר לא גרם לי כלל לירידה במשקל, אלא אפילו לעלייה קלה. אני לא מבינה מה הבעיה.. מה אני צריכה לעשות על מנת להוריד את המשקל העודף? תודה

17/11/2006 | 14:21 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

להילה שלום כדאי אולי לבנות תוכנית הדרגתית ולהציב מטרה לכל שלב, אני מציעה שבשלב ראשון הקפידי לאכול ארוחות מסודרות שלוש פעמים ביום בין הארוחות לאכול פרי,בשלב השני בצעי יומן אכילה כלומר רשמי לך כל יום מה את אוכלת ואת הכמות, כמובן השתדלי לאכול מזון מופחת בשומן,לא מטוגן והרבי להוסיף ירקות לכל ארוחה,בשלב הבא התחילי לבצע פעילות גופנית,כשלוש פעמים בשבוע הליכה כ-חצי שעה,יתכן ויהיה קשה לך להתמודד לבד עם התפריט והשינויים שציינתי, על כן מומלץ מאוד להעזר בדיאטנית או בקבוצה לירידה במשקל, תוכלי להעזר בנו ולקבוע תור ליעוץ בטלפון 5228088 שיהיה בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח