רדוקטיל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

14/11/2006 | 10:09 | מאת: שירי

אני סובלת מעודף משקל של כ-10 ק"ג וקשה לי מאוד להפטר מהם. האם התרופה "רדוקטיל" עשויה לסייע לי בכך או שהיא עלולה לגרום יותר נזק מאשר להועיל?

14/11/2006 | 17:44 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

שירי שלום רב, על מנת להוריד 10 ק"ג עודפים בדר"כ אין צורך בשימוש בתרופות. התרופות נועדו לעזור לאנשים עם השמנת יתר וערכי BMI מעל 30. בחרי לך מטרה ריאלית של ירידה של 5 ק"ג תחילה. הירידה צריכה להיות איטית של 1/2 ק"ג לשבוע, כך שתוך 10 שבועות תוכלי להגיע ליעד שהצבת לעצמך ולשמרו. רצוי מאד שתשלבי פעילות גופנית יומיומית ותעזרי בדיאטנית על מנת לבנות לך תפריט מאוזן על פי נטיות ליבך. בהצלחה רבה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח