התמכרות לפחמימות

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

13/11/2006 | 10:49 | מאת: מירי

אני מנסה לשלב בתפריט היומי שלי פחמימות מורכבות (דגנים מלאים) וסיבים (ירקות ופירות) התפריט שלי מורכב מארוחות קטנות כל 2-3 שעות, כל זאת במטרה לנצח את התשוקה העזה שלי לפחמימות, בעיקר מתוקות לצערי ללא הועיל האם יש לכם עיצה מעשית עבורי (אחת שניסתה כבר ה כ ל !!)

14/11/2006 | 07:20 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

מירי שלום רב עליך לשבת עם דיאטנית, למלא יומן אכילה שבוע, ולבחון איתה את דפוסי האכילה, בחירות המזון. נסי לשתות הרבה מים 8-10 כוסות ליום וכן לעסוק בפעילות גופנית מידי יום. בנוסף רצוי שתבצעי בדיקות דם דרך רופא המשפחה. נשמח לעזור לך ביעוץ אישי.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח