תהליך

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

12/11/2006 | 16:49 | מאת: אלמונית

שלום הבנתי כי בכדי לבקש מקופת חולים טופס 17 צריך להכין את התיק קודם במרכז שרוצים לטפל בו. אם אפנה לביח` האם אוכל לחסוך את ה-600 ש"ח שאתם דורשים ואחכ` לבקש מקופח` שאני מעונינת לערוך את הניתוח אצלכם? אתם נחשבים לבית חולים פרטי נכון? מבחינת עלויות של כסף לא כדאי יותר ביח` "רגיל" יתכן שקופח` לא תאשר לי?רק לאחרונה לפני 4 חודשים עשיתי ביטוח משלים זהב אני במכבי האם אאלץ להשתתף בהוצאות הניתוח הבי אם איי שלי הוא 42 אודה לתשובה

12/11/2006 | 18:27 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

שלום רב בכל עניני התשלומים, אנא פני לטלי - מנהלת קשרי לקוחות של מלבי והיא תשמח לעזור לך. טלפון: 035228088 בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח