אני סובל מעודף משקל של 80 ק"ג

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

10/11/2006 | 13:15 | מאת: מיכאל

ניתוח הסרת קיבה נראה לי די מרתיע, למרות שראיתי את המשיבה מסבירה על יתרונותיו בכתבה המצוינת. מה לגביניתוח הטבעת - האם הוא פשוט יותר. מה האפקט שלו?

10/11/2006 | 14:44 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

ניתוח הצרת קיבה באמצעות טבעת הינו ניתוח פשוט יחסית שבו חובקים את חלקה העליון של הקיבה באמצעות טבעת הניתנת לכיונון. תוכל לקרא עוד על ניתוח הצרת קיבה בלינק הבא: http://www.hashmana.com/inner_page_3.asp?articleID=74 וכן תוכל לקרא כתבות נוספות בערוץ הניתוחים המשוות בין הניתוחים השונים. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח