סוכרת סוג 2 לא מאוזן

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

09/11/2006 | 04:21 | מאת: ד

שלום רב! ראשית ברכות על האתר המעניין והמקצועי,ועל העדכונים באימייל (-; הBMI שלי הנו 43... אני מטופל תרופתית ביתר לחץ דם ובשומנים בדם. לאחרונה עקב צמא עז והשתנה מרובה וזהומי עור שלא נרפאים מהרה , הובחנה סכרת סוג 2 ע`י בדיקת גלוקוז שהיה מעל 500 ובצום נעל 250... הוחל מתן גלוקופג` פעמיים ליום,תוסף תזונתי כרום פיקולינט. כבר כחודש ועדין אין שיפור.. לפני כשנה החלתי בבדיקות מקיפות כמועמד לניתוח מעקף קיבה אך הבדיקות לא יצאו טוב והומלץ לחדשן. העניין נזנח מאז.. שאלתי היא: האם הניתוח הנ`ל יכול לרפא אותי מהסכרת? והאם ניתן להאיץ את הבירוקרטיה בקשר לנ`ל? תודה-ד.

09/11/2006 | 16:04 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

שלום רב ניתוח מעקף קיבה עשוי לרפא לחלוטין את הסכרת או לפחות לאזנה משמעותית. במלב"י במסגרת ההכנה לקראת ניתוח תוכל לבצע את כל הפגישות באותו יום: כירורגית, פסיכולוגית, דיאטנית, אדמיניסטרטיבית. אנא פנה טלפונית לטלי 035228088 ביום א בבוקר ותאם פגישה. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח