לרדת במשקל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

06/11/2006 | 16:48 | מאת: שרית

שלום, אני מעוניינת לרדת 6.5 קילו לפחות, אני מנסה לאכול נכון לאכול את כל אבות המזון (לפחות את אלה שאני אוהבת). יש לי שתי בעיות האחת שמאוד קשה לי לוותר על המתוקים כמה שאני מנסה לא לגעת אני לא מצליחה. ובנוסף אני לא מצליחה לרדת אפילו גרם אחד אולי להפך. אני ממש מיואשת .. האם יש מה לעשות ואם כן מה?

06/11/2006 | 20:57 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לשרית שלום התשובה היא כוח רצון עז, החליטי עם עצמך שמותר לך ממתק אחד ביום (והכוונה לחטיפי מיני שמגיעים באריזות שונות) ובמקביל המשיכי בדיאטה, בדיאטה מאוזנת ומופחתת קלוריות בשילוב חטיף אחד ביום תוכלי להשיג את המטרה בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח