שלום

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

05/11/2006 | 19:12 | מאת: ליאת

רציתי בבקשה לדעת כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום ? האם אני יכולה לעשות ניתוח קיצור קיבה? משקל:93 גובה :1.56 בת -27 תודה

06/11/2006 | 21:26 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

שלום ליאת. לפי הנתונים מסת הגוף שלך 38.2 ולפיכך את מוגדרת כסובלת מהשמנת יתר קיצונית. את יכולה להפיק תועלת מניתוח להרזייה, אך לפני החלטה כה משמעותית בחייך עליך להיפגש ליעוץ כוללני לשם הערכה רפואית, דיאטנית ופסיכולוגית. תוכלי לקבוע תור להתיעצות בטלפון 035228088 ולקבל פרטים נוספים מטלי. כדי לרדת במשקל ללא ניתוח עליך לסגל לעצמך אורח חיים בריא המבוסס על תזונה מאוזנת של כ 1800-2000 קלוריות ליום ועיסוק יומיומיבפעילות גופנית. נשמח לפגשך ולהתאים לך את הטיפול המיטבי עבורך. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח