רוצה לרדת 12 קילו!!!

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

03/11/2006 | 15:05 | מאת: מעיין

איך יורדים 12 קילו ב3 חודשים?... אני בת 15 המשקל שלי הוא 73 גובה- 1.67 אנא תכתבו לי מה לעשות?!?!?

04/11/2006 | 20:35 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

למעיין שלום עקב גילך הצעיר, חשוב מאוד שתהליך הירידה במשקל ילווה באיש מקצוע כמו דיאטנית בקופת חולים או אצלינו, חשוב שתקפידי על 3 ארוחות ביום ו-3 ארוחות ביניים כמו פרי או מעדן דל קלוריות, יש צורך להמנע ממזון מטוגן, ממתקים ושתיה מתוקה, ושוב חשוב שתיפגשי עם דיאטנית שתתאים לך תפריט אישי המתאים לגילך ולאורח החיים שלך בהצלחה מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח