ניתוח קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

02/11/2006 | 20:49 | מאת: רינה

אני חולה אונקולוגית של סרטן שד שהתגלה בחודש מאי 205 וסיימתי את ההקרנות בחודש אפריל 2006 לאחר כריתת שד עליתי הרבה במשקל ויש לי לפעמים ערכים גבוהים של סוכר והייתי מעוננינת לעבור ניתוח קיצור קיבה שאלתי היא האם אני חולה אונקולוגית יכולה לבצע ניתוח זה לתשובתך אודה

03/11/2006 | 12:56 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

שלום רב. לפני דיון על ניתוח יש צורך להכירך ולברר פרטים רבים נוספים. רק אז נוכל להחליט מהו הטיפול המיטבי עבורך. אני מציעה שבשלב ראשון נעריך אותך במלבי ע"י בדיקה רפואית, דיאטנית ופסיכולוגית. אנא קבעי פגישה בטלפון 035228088 והביאי עימך את כל המסמכים הרפואיים כולל חוות דעת מהאונקולוג אצלו את נמצאית במעקב. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח