מיואשת מהמשקל..

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

02/11/2006 | 11:35 | מאת: מלאכית

אני עולה ויורדת כמו הגלים בים מבחינת משקל , אף פעם לא הייתי רזה,לא רוצה להיות רזה רוצה להיות סבירה. שנים אני כך עולה ויורדת הזמן הכי שהצלחתי לשמור על ירידה במשקל אני חושבת ששנה ,ואז שוב משמינה לפעמים הכל לפעמים חצי לפעמים רבע. עכשיו אני שוב במגמת עלייה. יש לי עודף משקל כרגע גדול מאוד.. אני 164 שוקלת נכון ללפני שבועיים 110.. ואני בת 30.. השאלה שלי היא האם לשקול ניתוח?או יש משהו שאני יכולה עוד לעשות לפני התערבות כירורגית? שיעזור לי לשמור על גופי ובריאותי? אני יודעת שיש כמה סוגים של ניתוחים מצד אחד זה קצת מפחיד אותי,אמא שלי מ]פחידה אותי בקשר לניתוח הזה,למרות שאבי עשה ניתוח הוא הוריד המון משקל,למרות שקצת העלה טיפה אחרי ולמרות שאכל נוזלי בהתחלה,אניחושבת שזה שווה את זה כדי לשמור על מידת גוף הולמת ובריאה.. מה אני עושה???:-) תודה מראש ..ממיואשת משקלית

02/11/2006 | 19:06 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

מלאכית שלום רב, אני מציעה כי תשוחחי עם אנשים שעברו ניתוח כדי ללמוד על דרכי ההתמודדות שלהם. לפי הנתונים שסיפקת את עומדת בקריטריונים לניתוח. אני מאמינה שאם תאספי יותר ידע תדעי להתמודד טוב יותר. אני מזמינה אותך לשיחת התיעצות בה תוכלי ללמוד יותר על האופציות העומדות בפניך. בפגישה תיבדקי על ידי וכן תשבי ליעוץ עם דיאטנית ופסיכולוגית. לקביעת תור אנא התקשרי למלבי 035228088

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח