השמנת יתר

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

01/11/2006 | 16:26 | מאת: נטע

שלום רב, אני בת 34 משקל גופי הינו 120 ק"ג וגובהי 168 ולכן למיטב הבנתי אני לא אתקל בסירוב לעשיית ניתוח. שאלותי הן: 1.כמה שעות אורך הניתוח? האם יש צורך להישאר באישפוז לאחריו וכמה זמן? 2. לאחר הניתוח האם קיימת מוגבלות פיזית?אפשר לצאת לעבודה? תוך כמה זמן? 3. הניתוחים מתבצעים בכמה מקומות, איך מוצאים את המקום הטוב ביותר? 4.במצבי אני עם השמנת יתר ללא מחלות שרוול הוא הניתוח הנכון עבורי? אודה לתשובתכם .

02/11/2006 | 19:15 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

נטע שלום רב, ניתוח טבעת - הצרת קיבה אורך כשעה ואשפוז של לילה ניתוח שרוול קיבה - אורך כשעתיים ואשפוז 2 לילות שני הניתוחים נעשים באופן לפרוסקופי דרך חורים קטנים מבלי לפתוח את הבטן. כבר בערב של יום הניתוח יורדים מהמיטה ומסתובבים. למחרת ניתן להתקלח ולשתות, חזרה לעבודה ולשיגרת החיים כולל ספורט בדר"כ אחרי שבוע. כדאי לבחור מרכז שבו המנתח מנוסה וניתן מעקב של דיאטנית באופן סדיר. בחירת סוג הניתוח המתאים לך תעשה בשיתוף איתך לאחר הכרתך ודיון ביתרונות ובחסרונות של כל ניתוח. שרוול קיבה הוא אופציה ריאלית.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח