ארוחת ערב מאוחרת

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

29/10/2006 | 16:51 | מאת: שמי

שלום אני חוזר מהעבודה בין השעות 20.00 ל21.30 בין שעות הצהורים לשעות הערב אני לא אוכל ובעצם הארוחה העיקרית שלי היא בשעות הלילה. ההרגשה אחרי הארוחה וגם בשעות הלילה אינה נעימה. האם יש בעיה באכילה בשעות הלילה. תודה

30/10/2006 | 17:37 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

שלום ארוחה עיקרית בשעות הלילה עלולה לגרום לתחושת מלאות ואי נוחות ולעיתים גם לצרבות קשות, חשוב לדאוג שהארוחה אינה תכיל כמות שומן גבוהה, כלומר להמנע ממזון מטוגן או מזון עשיר בשומן, בנוסף לא מומלץ ללכת לישון מיד לאחר הארוחה, בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח