התיעצות

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

28/10/2006 | 22:47 | מאת: טלי

אני בת 30 שוקלת 100 קג גובהי 1.70 ניסתי כבר את כל הדיאטות האפשריות ממחטים באוזנים, מרזי מורי. חרמון, שומרי משקל, ולפני מספר חודשים אפילו כסיניקל. בכל הדיאטות ירדתי מעט במשקל, ןלאחריהן עליתי הרבה יותר. השבוע הבאתי גם רדוקטין, והחלטתי לבברר על ניתוח קיצור קיבה...... מאחר והמשקל שלי נע בין 98 ל100 אני מתלבטת האם להתחיל ברדוקטיל במיוחד לאור העובדה שבררתי לגבי ניתוח והכירוג אמר שאני חייבת לשקול בדיוק 100 כדי להגיע ל MBI35 מצד אחד אני אומרת כבר יש לי את הכדורים ביד מצד שני אני לא רוצה סתם עוד דיאטה זמנית - מה גם שהרופאה הזהיר אותי שהם יכולים להכניס אותי לדיכאון. ולכן בנתיים החלטתי לברר על ניתוח וברצוני לדעת איך מבררים מה מתאים לי.... בעוד שברשת ראיתי מחמאות מרובות לניתוח השרוול. הרופא בקופת חולים דיבר רק על טבעת..... האם עדיף להמשיך לנסות לבד או שמא מוטב לעבור התערבות כירוגית? מאחר ואני רווקה, וטרם ילדתי. ברצוני לברר האם אין חשש לפגיעה בזמן הריון?

29/10/2006 | 09:08 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

טלי שלום רב. אני מזמינה אותך לקבוע תור ליעוץ רבתחומי ע"י רופאה כירורגית, דיאטנית ופסיכולוגית במלבי: 035228088. בתום ההערכה נידע ליעץ לך מהי הדרך המיטבית עבורך לרדת במשקל ולשמרו לאורך זמן. לשאלתך לגבי הריון: מומלץ לא להיכנס להיריון בשנה הראשונה לאחר ניתוח בשל הירידה הרבה במשקל. לאחר מכן אין מגבלה על כניסה להיריון ויש רק לודא שרמת הויטמינים בגופך תקינה.

29/10/2006 | 21:09 | מאת: נעמה

הרופאים בקופ"ח לא מדברים על שרוול משום שרבים מהם אינם מכירים את הניתוח הנ"ל. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח