רדוקטיל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

22/10/2006 | 11:12 | מאת: ורד

שלום . אני בחורה בת 33 שוקלת 90 גובהה 155. נרשמתי למסגרת שומרי משקל וב6 חודשים ירדתי מ-103 ל-90 כרגע משקלי נעצר מזה חודש וחצי . ביום שישי התיעצתי עם הרופא משפחה והוא רשם לי רדוקטיל ,היום יום א נטלתי כבר 3 כדורים במשך שלושת הימים......אני אינני יודעת האם זה פסיכולוגי אך אני מסתובבת עם תחושת שובע תמידית.. יכול להיות שהכדור משפיע עד כדי כך?????או שזה פסיכולוגי.

22/10/2006 | 13:01 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

זוהי השפעה אופינית. נצלי זאת לתכנן יפה את הארוחות ביעוץ דיאטנית וכמו כן לא לשכח לשלב ספורט. בהצלחה רבה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח