EHMUR EHCV

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

21/10/2006 | 20:37 | מאת: אברהם יהודית

שלום! אני בת 51 BMI 35. כמו כן אני סובלת מיתר ל.ד מטופל ומאוזן, שומנים בדם שמטופלים בסטאטינים והפרעות בקצב הלב פרוזדוריותMULTIFOCAL TACICRDIA ומטופלת בRITMEX האם לאור כל זאת אני יכולה לעבור ניתוח לקיצור קיבה זאת לאחר שמיציתי את כל הנסיונות לרדת במשקל ואני עולה בחזרה אחרי שנה בערך בשנה האחרונה אני כל כך מתוסכלת ממצבי ואיבדתי מוטיבציה , כנראה מה שיעזור לי זה" שוטר מיכני" בעלי לשעבר עבר ניתוח כזה וירד יפה ודרכו למדתי איך חיים אחרי ניתוח כזה כך שהחיים אחרי מוכרים לי.

22/10/2006 | 12:59 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

את עומדת בקריטריונים לניתוח. תצטרכי להיבדק ע"י קרדיולוג לפני כן בנוסף לבדיקה השגרתית ע"י כירורג, דיאטנית, פסיכולוגית, מרדים ואחות מתאמת.

07/06/2007 | 23:23 | מאת: ירין

שלום אני בת 43 ויש לי אסמה חזקה מאוד אני כיום שוקלת 135 קילו וההיתי רוצה להיתענינן בקשר לניתוח קיצור קיבה או טבעת עד גיל 34 ההיתי שוקלת 60 קילו אבל אחרי טיפולים אורמונלים הישמנתי אני חייבת מידע אשמח עם תעזרו לי

07/06/2007 | 23:23 | מאת: ירין

שלום אני בת 43 ויש לי אסמה חזקה מאוד אני כיום שוקלת 135 קילו וההיתי רוצה להיתענינן בקשר לניתוח קיצור קיבה או טבעת עד גיל 34 ההיתי שוקלת 60 קילו אבל אחרי טיפולים אורמונלים הישמנתי אני חייבת מידע אשמח עם תעזרו לי

07/06/2007 | 23:23 | מאת: ירין

שלום אני בת 43 ויש לי אסמה חזקה מאוד אני כיום שוקלת 135 קילו וההיתי רוצה להיתענינן בקשר לניתוח קיצור קיבה או טבעת עד גיל 34 ההיתי שוקלת 60 קילו אבל אחרי טיפולים אורמונלים הישמנתי אני חייבת מידע אשמח עם תעזרו לי

07/06/2007 | 23:23 | מאת: ירין

שלום אני בת 43 ויש לי אסמה חזקה מאוד אני כיום שוקלת 135 קילו וההיתי רוצה להיתענינן בקשר לניתוח קיצור קיבה או טבעת עד גיל 34 ההיתי שוקלת 60 קילו אבל אחרי טיפולים אורמונלים הישמנתי אני חייבת מידע אשמח עם תעזרו לי

07/06/2007 | 23:23 | מאת: ירין

שלום אני בת 43 ויש לי אסמה חזקה מאוד אני כיום שוקלת 135 קילו וההיתי רוצה להיתענינן בקשר לניתוח קיצור קיבה או טבעת עד גיל 34 ההיתי שוקלת 60 קילו אבל אחרי טיפולים אורמונלים הישמנתי אני חייבת מידע אשמח עם תעזרו לי

07/06/2007 | 23:23 | מאת: ירין

שלום אני בת 43 ויש לי אסמה חזקה מאוד אני כיום שוקלת 135 קילו וההיתי רוצה להיתענינן בקשר לניתוח קיצור קיבה או טבעת עד גיל 34 ההיתי שוקלת 60 קילו אבל אחרי טיפולים אורמונלים הישמנתי אני חייבת מידע אשמח עם תעזרו לי

07/06/2007 | 23:23 | מאת: ירין

שלום אני בת 43 ויש לי אסמה חזקה מאוד אני כיום שוקלת 135 קילו וההיתי רוצה להיתענינן בקשר לניתוח קיצור קיבה או טבעת עד גיל 34 ההיתי שוקלת 60 קילו אבל אחרי טיפולים אורמונלים הישמנתי אני חייבת מידע אשמח עם תעזרו לי

07/06/2007 | 23:23 | מאת: ירין

שלום אני בת 43 ויש לי אסמה חזקה מאוד אני כיום שוקלת 135 קילו וההיתי רוצה להיתענינן בקשר לניתוח קיצור קיבה או טבעת עד גיל 34 ההיתי שוקלת 60 קילו אבל אחרי טיפולים אורמונלים הישמנתי אני חייבת מידע אשמח עם תעזרו לי

07/06/2007 | 23:23 | מאת: ירין

שלום אני בת 43 ויש לי אסמה חזקה מאוד אני כיום שוקלת 135 קילו וההיתי רוצה להיתענינן בקשר לניתוח קיצור קיבה או טבעת עד גיל 34 ההיתי שוקלת 60 קילו אבל אחרי טיפולים אורמונלים הישמנתי אני חייבת מידע אשמח עם תעזרו לי

07/06/2007 | 23:23 | מאת: ירין

שלום אני בת 43 ויש לי אסמה חזקה מאוד אני כיום שוקלת 135 קילו וההיתי רוצה להיתענינן בקשר לניתוח קיצור קיבה או טבעת עד גיל 34 ההיתי שוקלת 60 קילו אבל אחרי טיפולים אורמונלים הישמנתי אני חייבת מידע אשמח עם תעזרו לי

07/06/2007 | 23:23 | מאת: ירין

שלום אני בת 43 ויש לי אסמה חזקה מאוד אני כיום שוקלת 135 קילו וההיתי רוצה להיתענינן בקשר לניתוח קיצור קיבה או טבעת עד גיל 34 ההיתי שוקלת 60 קילו אבל אחרי טיפולים אורמונלים הישמנתי אני חייבת מידע אשמח עם תעזרו לי

07/06/2007 | 23:23 | מאת: ירין

שלום אני בת 43 ויש לי אסמה חזקה מאוד אני כיום שוקלת 135 קילו וההיתי רוצה להיתענינן בקשר לניתוח קיצור קיבה או טבעת עד גיל 34 ההיתי שוקלת 60 קילו אבל אחרי טיפולים אורמונלים הישמנתי אני חייבת מידע אשמח עם תעזרו לי

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח