השמנת יתר

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

16/10/2006 | 17:27 | מאת: ilanit

שלום אוסנת, שמי אילנית, בת 33 שוקלת 93 קילו וגובה 1.69 איני יודעת מה לעשות אם לקחת טיפול תרופתי כמו רדוקטיל / קסניקל או שיטה פולשנית . אני מאוד אשמח לקבל תשובה מקצועית. ב ב ר כ ה אילנית

17/10/2006 | 19:28 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

שלום אילנית. ערך ה BMI שלך הינו 32.6 ולפיכך אינך עומדת בקריטריונים לניתוח. הטיפול המיטבי עבורך כולל שילוב של מספר תחומים: יעוץ דיאטני שיתאים עבורך תזונה נבונה על פי מאכלים שאת אוהבת, יעוץ פסיכולוגי, פעילות גופנית יומיומית כגון הליכה, שחיה, ריקוד או אופניים וכתוספת ניתן להתיעץ לגבי טיפול תרופתי בקסניקל או רדוקטיל. במלבי תוכלי להיפגש עם דיאטנית ופסיכולוגית לסדרה של 12 פגישות שבועיות הכוללות יעוץ ומעקב דיאטני וטיפול התנהגותי. לפרטים נוספים 035228088. בהצלחה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח