רדוקטיל וקסניקל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

15/10/2006 | 17:46 | מאת: הודיה

ברצוני לדעת מה מחירם של כדורים אלה ואם הם עוזרים

15/10/2006 | 19:56 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

קסניקל ורדוקטיל הינן תרופות המחייבות מרשם מרופא המשפחה. עלותן כ 400 ש"ח ויש החזר חלקי מקופ"ח. יעילותן תלויה בשילוב עם שינוי בהרגלי התזונה ומעקב דיאטני וכן בפעילות ספורטיבית נילוית.

16/10/2006 | 16:20 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

שלום רב, רדוקטיל הוא מחוץ לתחום עבורך. עם זאת ישנן דרכים נוספות לפתור את בעית ההשמנה וכך גם ירד לחץ הדם ולא תתפתחנה מחלות נילוות להשמנה. בסיס הטיפול הינו עיסוק יומיומי בספורט ויעוץ דיאטני. אם ה BMI שלך גבוה מ 35 אולי כדאי לחשוב על ניתוח כפתרון. הינך מוזמנת להירשם להרצאת החודש. הלינק להרשמה נמצא בעמוד הבית של האתר. בהצלחה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח