עליתי בשבועיים 10 ק"ג

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

10/10/2006 | 09:10 | מאת: ליזה

אני אחרי דיאטה מתונה שבה ירדתי 30 קילו בשבועיים האחרונים לא התלחתי לשמור על עצמי ולא שלטתי בעצמי ועליתי בשבועיים 10 קילו נכון שזה לא נורמלי לא יודעת איך לחזור לשיגרה ולהתחיל להוריד אותם צריכה עזרה תודה

10/10/2006 | 16:11 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

ליזה שלום רב, בשלב ראשון אל תיכנסי לפניקה והשתדלי לשמור על המשקל הקיים ולבלום את העליה. אנא התחילי לבצע פעילות ספורטיבית יומיומית כמו הליכה, אופניים, שחיה - בתחילה 1/2 שעה ואח"כ העלי בהדרגה עד לשעה ליום. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח