2 שאלות בבקשה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

08/10/2006 | 11:24 | מאת: hgh1

1-מה היעד המשקל שאני צריך להציב לעצמי בן 50 גובה 176 משקל 114 ק"ג. האם קצב ירידה אחיד קיים?? והאם 1.3% ממשקל הגוף לשבוע הוא הגיוני ובר ביצוע?? השאיפה שלי היא דן סיפרתי עד תחילת השנה האזרחית. 2-בבדיקת דם שערכתי כל הערכים תקינים- כולל כולסטרול שטא`צ ווד תקין באופן קבוע אצלי למרות שאני לא רזה.- הןפיע חוסר בברזל והמוגלובין נמוך מעט מתחת הנורמה. מה ישפר ??מאכל/תוסף/אחר??

10/10/2006 | 15:56 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

המשקל האידיאלי שלך הינו 76 ק"ג, עם זאת יעד ריאלי הינו 85 ק"ג. קצב ירידה בריא הינו של 1/2-1 ק"ג לשבוע. רצוי מאד לעסוק בספורט באופן יומיומי. אנא פנה לרופא המשפחה לבירור האנמיה ורמת הברזל. יש תמיד להתיחס לממצאים כאלו בזהירות ולודא שלא מסתתר פוליפ במערכת העיכול שגורם לאובדן דם סמוי בצואה. הדרך לבירור הינה בקולונסקופיה. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח