אני שמנה!!!!!!

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

29/03/2006 | 17:59 | מאת: אדווה

אני רוצה להרזות אבל אני רוצה שתביאו לי מתכון להרזייה בבקשה תעזרו לי

29/03/2006 | 20:12 | מאת: הנהלת מלב"י

שלום אדווה. נשמח לעזור לך להתמודד עם בעיית ההשמנה שאת סובלת ממנה ולגרום לך לרזות. במלב"י אנו מציעים מגוון של שיטות להרזייה, כמו ייעוץ מקצועי אצל דיאטנית, טיפולים פסיכולוגיים, תרופות להרזייה ואף ניתוחי הרזייה למי שעומד בקריטריונים אליהם. מכל מקום, כדי שהטיפול יתבצע באופן מקצועי דרושים לנו נתונים נוספים אודותייך ולא ניתן לעשות זאת בפורום פתוח. את מוזמנת לשלוח אלינו שאלה אישית ודיסקרטית (אנא צרפי את כל נתונייך הרפואיים) כדי שנוכל להתייחס אל בעייתך האישית ולתפור לה פתרון אישי (אנא הקליקי על כפתור "שלח לנו שאלה" מצד ימין). כמו כן ניתן לפנות אלינו בטלפון: 03-5228088 או 8080*. פרט לכך מכיל אתר האינטרנט שלנו חומר רב אודות שיטות שונות להרזייה ומחקרים חדשים בתחום, שוודאי יוכלו לשמש אותך. בהצלחה.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח