שומן בבטן ובחזה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

04/10/2006 | 23:20 | מאת: מני

שלום מישקלי הוא 119 וגובה 180 ס"מ. עשיתי המון דיאטות בחיי, ירדתי 15, 28 ואפילו 35 קילו ממשקלי בכל מיני דיאטות שעשיתי משולבות בספורט. לאחר כל דיאטה שמרתי תקופה קצרה על המשקל ולאחר מכן העלתי את המשקל בחזרה עם עוד 4-5 קילו יותר. לאחרונה עשיתי דיאטה וירדתי 35 קילו משולב בספורט הצלחתי לישמור על מישקלי למשך שנה אבל החזרתי את מישקלי למשקל הקודם שהוא 115-119 קילו . אני חסר אונים ולא יודע מה לעשות ואך להוריד את המשקל מעל גופי. בתקופה האחרונה אני התחלתי לסבול מבעיות גב עקב עודף משקל והתחלתי לינחור בזמן השינה והעיפות סובבת אותי רוב שעות היום. מבקש עצה מה לעשות??????? לאחרונה התחלתי לחשוב על התקנת טבעת או ניטוח קיצור קיבה. מה מומלץ לעשות ומה יעזור לי לרדת במישקל. אני ממש חסר אונים.

05/10/2006 | 08:12 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

למני שלום הקושי לשמור על המשקל לאחר דיאטה לטווח ארוך, הינו אחד הקשיים הגדולים, אנו במלב"י מאמינים שבמקביל לדיאטה יש צורך בשינוי הרגלי אכילה ושינוי אורח חיים, אני מציעה שתירשם להרצאת החודש שלנו בה תשמע על הדרכים השונות לטיפול בהשמנת יתר, כולל ניתוחים, ניתן להרשם דרך האתר או בטלפון 5228088

06/10/2006 | 15:25 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אשמח ליעץ לך אישית. אנא קבע תור ליעוץ בטלפון 035228088 או 035221717. המשרד סגור בחול המועד סוכות. ניתוח טבעת או שרוול קיבה הם בהחלט אופציות שניתן לדון בהן.אנא קרא מעט על הניתוחים השונים באתר, בערוץ ניתוחים ורשום לפניך כל שאלה שעולה בדעתך, כדי שנוכל להתיחס אליהן בעת המפגש. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח