רדיקטול

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

04/10/2006 | 19:53 | מאת: סיגל

מאחר ורדיקטול מגביר את חילוף החומרים, האם אין סכנה שלאחר סיום הטיפול, יהפך הגוף לעייף ויחלש המטבוליזם עוד יותר? כגון תופעת התה הטיבטי בתודה

05/10/2006 | 08:15 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לסיגל שלום רדוקטיל מעלה את רמת הסרטונין בגוף הגורם לתחושת שובע, הרדוקטיל מעלה גם רמות נוראפינפרין היכול להעלות את קצב הלב, עם הפסקת הטיפול אין תופעות לוואי ואין שינוי בקצב חילוף החומרים

05/03/2008 | 18:49 | מאת: שוקי ויזל

28/01/2009 | 15:19 | מאת: טלי

שלום רב! אני משתמשת ברדיקטול מזה שלושה ימים ויש לי תופעות לוואי כמו: כאבי ראש, יובש בפה נדודי שינה וכו' (כל הסימפטומים שמצויינים בעלון) השאלה שלי היא עם תופעות הלוואי האלה עוברות לאחר פרק זמן מסויים? ברצוני לציין שאני לוקחת את הכדור בשעה 10:00 ואוכלת בערך בשעה 19:00 אודה לכם על תשובתכם. בתודה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח