רדוקטיל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

27/09/2006 | 23:39 | מאת: שיר

אני בת 26 ,גובה 1.60,אני התחלתי לפני חצי שנה לעשות דיאטה. חודשיים ראשונים אכלתי באופן בריא והשתמשתי בכדור דיאטה:ציטוזאן -ירדתי 6 ק"ג.פעילות גופנית פעם בשבוע. אח"כ לקחתי במשך חודשיים רדוקטיל ,הקפדתי על פעילות גופנית 3 פעמים בשבוע ( שחיה),אך אכלתי מבלי להקפיד כל כך על מזון בריא -ירדתי 8 ק"ג נוספים בהמלך תקופה זו. בחודש וחצי האחרונים המשכתי עם הכדור באופן סדיר אך תחושת רעב חזרה התחלתי לאכול רגיל ופחות להקפיד על מזון בריא המישקל נעצר ואני לא מצליחה לרדת כמו כן אני מבצעת פעילות גופנית פעם בשבוע. שאלותיי הם: 1. האם ניתן לשלב בין כדור ציטוזן לרדוקטיל? 3.איזה כדור יותר אפקטיבי ציטוזאן או רדוקטיל? 2.האם להפסיק עם הרדוקטיל, כי כניראה ההשפעה שלו חלפה והתחלתי להרגיש רעב? תוד מראש שיר

01/10/2006 | 08:48 | מאת: לילי

גם אני מצטרפת לכל מילה שלך .כבר חודש וחצי אני לוקחת רדוקטיל וההשפעה דעכה.מה עושים?אני כבר על 15 מ"ג.אנא,גם אני אשמח לתשובות לכל השאלות של שיר.

02/10/2006 | 21:00 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לשיר ולילי שלום עד כמה שידוע לי השפעת רדוקטיל אינה נעלמת לאחר פרק זמן שציינתם, יחד עם זאת יש צורך להמשיך לשמור על התפריט הדיאטטי, יתכן ושינוי בדיאטה כפי שציינת הוא זה שגורם לחוסר הירידה במשקל, בנוסף ממליצה להעלות את תדירות הפעילות הגופנית, פעם בשבוע אינו מספיק. לגבי שילוב הרדוקטיל עם כדורים נוספים, ראשית התייעצי עם הרופא שנתן לך את המרשם, אני באופן אישי איני ממליצה ליטול כדור נוסף,אנו במלב"י מאמינים שטיפול מקצועי ושינוי באורח החיים הם שיביאו לתוצאות לטווח ארוך גמר חתימה טובה

06/10/2006 | 15:21 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

כל השאלות בענין הכדורים עליך להפנות לרופא המשפחה, או להתיעץ עם אנדוקרינולוג המטפל בהשמנה דרך קופ"ח.ד"ר גלינה שנקרמן תשמח לראותך דרך מכבי או במרכז. מבחינת פעילות גופנית עליך לשאוף לפעילות יומיומית - תחילה 1/2 שעה ליום ולאחר מכן להעלות בהדרגה לשעה ביום כדוגמת הליכה, שחיה, אופניים, חדר כושר.בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח