לפניי ניתוח שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

26/09/2006 | 16:00 | מאת: אפרת

שלום. אני לפני ניתוח שרוול קיבה והרופא אמר לי לא לאכול פחמימות בכדי להקטין את הכבד, מה נחשב לפחמימות ממש, והאם קטניות כמו-שעועית,אופנה זה פחממות? ומה אני כן יכולה לאכול

27/09/2006 | 20:42 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לאפרת שלום דיאטה דלה מאוד בפחמימות אינה מומלצת לאורך זמן, רצוי לא יותר מחמישה ימים, קבוצת הפחמימות כוללת: לחם,אורז,תפוח אדמה, דגנים וקטניות כפי שציינת, פירות, שתיה מתוקה, ספגטי, אטריות, בדיאטה דלה בפחמימות ניתן לאכול מעט פחמימות כ-100 גרם ביום והיתר מזונות עשירים בחלבון כמו בשר, דגים, מוצרי חלב, אם תוכלי אנא עדכני אותנו כיצד את מרגישה לאחר הניתוח, ומה את אוכלת שיהיה בהצלחה

30/09/2006 | 00:24 | מאת: ירדן

שיהיה לך בהצלחה.מאוד רשמח אם תשתפי אותי בנוגע לניתוח, אני מאוד רוצה ומפחדת.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח