שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

25/09/2006 | 21:56 | מאת: נטלי

שלום רב, רציתי לדעת שרוול קיבה ומעקף קיבה זה אותו הניתוח? אני מנותחת בטבעת לפרסקופיה אין תוצאות מזה שלוש שנים. אני בת 24.5 שוקלת 88 גובה 1.68 אני שוקלת לעבור שרוול קיבה או מעקף קיבה , איך ניתן לבדוק שאכן הקופה מחזירה החזר כספי? אשמח לתגובה. תודה ושנה טובה ומתוקה.

26/09/2006 | 00:26 | מאת: לימור

כנראה הדבר בגלל שאת אוכלת מזון עתיר בקלוריות. את עושה משהו לא בסדר ולכן לא רואה תוצאות

26/09/2006 | 12:23 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

ניתוח שרוול קיבה הינו ניתוח המקטין את גודל הקיבה ב75%. בניתוח מעקף קיבה בונים כיס קיבה קטן ועוקפים את שארית הקיבה וחלק מהמעי הדק. תוכלי לקרא על שני הניתוחים בערוץ ניתוחים בכתבות השונות וכן להשוות בין השניים. מכיון שיש לך כבר טבעת, הצעתי כי תתיעצי תחילה עם דיאטנית ובמקביל תעשי פעילות גופנית כדי להשיג ירידה נוספת במשקל. כמו כן היועצי במנתח שלך האם הטבעת מנופחת דיה. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח