השמנת יתר

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

22/09/2006 | 14:07 | מאת: פלורינה

שלום רב. אני בת 25 אחרי שלוש לידות, אף פעם לא הייתי רזה אבל גם לא שמנה כמו שאני היום. במהלך שלושת ההריונות עליתי סך הכל ב 20 ק"ג, כמובן שניסיתי הרבה דיאטות אך ללא הצלחה, משקלי היום הוא 97 ק"גוגובה שלי 1.64. אני מתלבטת בין ניתוח ללקיחת תרופות להרזיה, אשמח לקבל תשובה לבעיה שלי.

24/09/2006 | 11:13 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לפלורינה שלום ההתלבטות שלך מובנית וכנראה שנובעת מחוסר ידע לגבי כדורים להרזיה וניתוחים לירידה במשקל, על כן אני מציעה לך לבוא לשמוע את הרצאת החודש שלנו לגבי נושאים אלה ניתן יהיה גם לשאול שאלות,תוכלי להרשם להרצאה (חינם) דרך האתר או בטלפון 5228088 חג שמח ושנה טובה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח