השמנה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

12/09/2006 | 00:37 | מאת: דנה

אני בת 20 שוקלת 83 והגובה שלי הוא:1.67 ואני עד גיל 15 הייתי רזה ומאז לצערי אני רק עוללה במישקל הייתי סובלת הפרעות אכילה חמורות במשך 3 שנים ומאז ש"ניגמלתי" מההפרעות אכילה אני רק משמינה הייתי רוצה לעשות ניתוח דחוףףףףףףףףף מאד מאד מאד מכיוון שאני לא יוצאת מהבית כבר חושיים שהבושה שאני שמנה וזה מתסכל מאד אז.. אם משהו יוכל לעזור לי אני אשמח!

13/09/2006 | 08:42 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לדנה שלום ניתוח אינו אפשרות עבורך, הניתוח מיועד לאנשים שסובלים מהשמנה חולנית ואינך נמצאת בקטגוריה זו, יחד עם זאת אני מאוד מבינה את מצבך ולדעתי את זקוקה לתמיכה ויעוץ אישי על מנת לשנות הרגלי אכילה ולרדת במשקל, חשוב מאוד שתעשי זאת במסגרת מקצועית המתאימה לך תוכלי לנסות לקבוע תור אלינו דרך האתר או בטלפון 5228088 בהצלחה

13/09/2006 | 09:47 | מאת: מאיה פ. פסיכולוגית

שלום דנה. מדבריך, אני מבינה כי התסכול שאת חשה ממשקל גופך משפיע על התפקוד שלך, ועל המוטיבציה והרצון שלך לצאת מהבית ולקחת חלק בפעילויות שונות. כפי שאת מתארת, נראה כי את חשה סבל רב אשר בא לידי ביטוי עוד בעבר, בהתנהגויות של הפרעות אכילה מהן סבלת. להערכתי, כדאי לבחון האם באמת "נגמלת" מאותן התנהגויות בהן נקטת, ומה מקומם כיום בחייך. מעבר לכך, תחושות עמוקות אלה של בושה וחוסר שביעות רצון שאת מתארת מצריכות התייחסות וטיפול מקצועי מתאים. אני מזמינה אותך לקבוע פגישה אישית ולהתחיל תהליך אשר ייתן מענה הן לעודף המשקל והן לתסכול הרגשי שאת חווה. כאמור, ניתן לקבוע תור הן דרך האתר או בטלפון: 03-5228088

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח