הקאות =[

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

03/09/2006 | 18:39 | מאת: lili

אני בת 16.5 גובה 1.65 משקל 65 יש לי בעיה--- בכל פעם שההורים לא בבית יש לי התקפי זלילה, ואיך שאני מסיימת לאכול---אני נכנסת לפאניקה חרדות ומחשבות בלתי פוסקות על השמנה וזה רודף אותי לפני חצי שנה בפעם הראשונה הקאתי-חברה שלי לימדה אותי הדבר החמיר אני נכון לעכשיו מקיאה פעם-פעמים בשבוע בקביעות בכל פעם שההורים לא בבית זה מגיע לפעמים עד 4-7 הקאות ביום ולא רק שאני לא מרזה אני כבר לא יודעת איך יוצאים מזה איך מפסיקים את הדבר הארור הזה? :`[ בכל פעם שאני מסיימת להקיא יש לי רגשות אשם ואני לא יושנת בלילה :( help me :0

04/09/2006 | 07:34 | מאת: מאיה פ. פסיכולוגית

שלום לך ותודה על שהעלת את שאלתך בפנינו. אני מבינה את הסבל הרב שאת חשה, ונדמה לי כי את מצויה בתוך מעגל קסמים שיצא משליטתך. עלי לומר לך ישירות - ההתנהגות שאת מתארת יחד עם החרדות ורגשות האשם שאת מרגישה, עשויים להעיד כי את סובלת מהפרעת אכילה, ולפיכך עליך לסור בהקדם האפשרי למרפאה העוסקת בתחום זה ולבקש עזרה. ישנן מספר אפשרויות, ואשמח לעזור לך במציאת מקום מתאים עבורך. דעי כי המצב שאת נמצאת בו כרגע הינו מצב מאוד לא מיטיב ואף מזיק שיכול להוביל להשלכות קשות בחייך. אנא פני לטיפול בהקדם האפשרי.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח