שאלה בנושא הניתוחים

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

29/03/2006 | 01:11 | מאת: אישה

אני שמנה. יש לי בעיה מטבולית מוכחת, אך היא אינה קשורה לבלוטה. אני מתקשה לרדת במשקל, למרות שאני שומרת ואוכלת בצורה הגיונית ובלתי מתפרעת. אני גם מגיבה `הפוך` לתרופות ומוצאת את עצמי במצבים שאיש לא יכול להסביר לי למה הם קורים דווקא לי. איך אתם יכולים לעזור לי?

29/03/2006 | 16:17 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אנא קבעי פגישת התייעצות עימי בטלפון 8080* או 03-5228088 או 03-5221717. יש מספר דרכים אפשריות לטיפול ונצטרך לדון בכך לאחר קבלת כל האינפורמציה ממך.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח