שמן דגים

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

27/08/2006 | 21:04 | מאת: חן

היום הייתי בחד"כ ואיזה איש אחד ניגש אלי ואמר " כמה זמן הלכת עכשיו? חצי שעה, הורדת 300 קלוריות בערך, 2 כפות שמן דגים ואת מורידה את אותם 300 קלוריות.." (משהו כזה) השאלה שלי היא אם זה נכון? איזה שמן דגים מומלץ? אומגה 3 קשורה לעניין הזה? ועד כמה כפות ביום אפשר לקחת...? ומה זה בעצם עושה?

28/08/2006 | 14:23 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לחן שלום המשיכי לעשות כושר, שמן הדגים לא הוכח במחקרים קלינים כמוריד במשקל, ובל נשכח ששמן עצמו מכיל קלוריות, כל כף 90 קלוריות

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח