כולסטרול

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

25/08/2006 | 10:12 | מאת: טובי

יש לי כולסטרול גבוהה וגם כולסטרול הטוב גבוהה אני שוקל 82 וגובהיי 176 האם זה נובע מימשקל יתר ומה עלי לעשות

26/08/2006 | 16:57 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לטובי שלום לאדם הסובל מרמות גבוהות של כולסטרול מומלץ להמנע ממזון שמכיל רמות גבוהות של שומן רווי, כלומר כל מוצרי החלב לאכול עד 5% להמנע מבשר שמן ומאברים פנימיים כמו כבד, בנוסף מומלץ לאכול תזונה עשירה בסיבים להקפיד לאכול פעמיים ביום סלט ירקות, ולחם מחיטה מלאה,קטניות ולא יותר מפעמיים בשבוע ביצה בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח