תזונה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

24/08/2006 | 19:20 | מאת: טלי

שלום, אילו מאכלים אסור בתכלית האיסור לאכול אחרי ניתוח טבעת? ומה בנוגע לירקות? אני מתגעגעת לסלט טוב. (כשבועיים וחצי לאחר הניתוח) תודה טלי

26/08/2006 | 16:54 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

טלי נדמה לי שעניתי לך בשאלות האישיות ואם לא אז שבועיים אחרי ניתוח טבעת מומלץ בעיקר לאכול ירקות מבושלים ורק לאחר חודש להתחיל לאכול ירקות טריים בהדרגה, ושוב מייעצת לך לפנות לדיאטנית שתרכיב לך באופן אישי תפריט, אסור לאכול בכלל אפרסמונים, רימונים, פרות הדר, סברס, סטיק בהצלחה

03/11/2006 | 15:54 | מאת: עמליה

אני 10 ימים לאחר ניתוח הטבעת והייתי שמחה לדבר איתך על כך.אז אם את מעוניינת?

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח