רדוקטיל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

19/08/2006 | 14:09 | מאת: אתי

ד"ר אוסנת תבורכי על פועלייך !!! שאלותי א. מה המינון הנכון לרדוקטיל ליום? ב. האם הטיפול הפסיכולוגי ניתן במלב"י רק למקוצרי כיבה ? חיזקי ואימצי אתי

19/08/2006 | 18:23 | מאת: מיכל

אני מקבלת אלטרוקסין 50 מק"ג 4 פעמים בשבוע בגלל תת פעילות (מינורי) של בלוטת התריס. הרופאה אמרה לי שבגלל שהכולסטרול עלה אצלי ל 266 היא נותנת לי את הכדור אבל מספיק 4 פעמים בשבוע. שאלתי, האם אני יכולה לקחת כדורי רדןקטיל להרזיה יחד עם הכדור של האלטרוקסין?

19/08/2006 | 21:44 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

רדוקטיל נוטלים פעם ביום, רצוי בבוקר. טווח המינון 10-15 מ"ג ליום. בדר"כ ניתן לראות ירידה במשקל כבר בחודש הראשון לטיפול. רוב הירידה במשקל נעשית בהדרגה במשך 6-12 חודשים. ניתן לקחת רדוקטיל עם אוכל. חשוב מאד להתאים תזונה נכונה ופעילות גופנית. ניתן לקבל טיפול פסיכולוגי התנהגותי גם אם לא עברת ניתוח. לפרטים: 035228088. בהצלחה רבה.

19/08/2006 | 21:47 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

ניתן לקחת ביחד. חשוב - מעקב רפואי וכן יעוץ דיאטני ופעילות גופנית. בהצלחה.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח