לד"ר שלום!

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

17/08/2006 | 18:09 | מאת: גלינה

האם מעדני דיאט לכל סוגיהם אפשריים בתקופת של דיאטה? עד איזה % שומן....? ומהי הכמות המומלצת ליום?(במידה ואני אוהבת מאוד)? אני בדיאטה, ובתחילת המחזור החודשי שלי שזו התקופה הקשה לי ביותר,,,, תמיד אני במצוד אחר משהו ולא חשוב מה,,, עדיף מתוק.. מה אם כן את כן ממליצה לי להכניס לפה בתקופה הזו? בבקשה בבקשה עיזרי לי!

18/08/2006 | 21:14 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לגלינה שלום מעדני דיאט מומלצים בזמן דיאטה ובכלל, יש גם מעדני ביו דיאט שמומלצים יותר לתיפקוד יעיל יותר של המעי, ניתן לאכול מעדנים עד 3% שומן בערך כ-2 ביום תלוי בתפריט היומי שלך, לגבי השאלה השניה המון נשים בתקופת המחזור מרגישות צורך לאכול מתוק, על כן מציעה לך להזהר ולא לאכול כמויות גדולות, ניתן לאכול בתקופה זו 4 פרות ביום או בארוחת ביניים פרוסת לחם עם ריבה או דבש שיהיה בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח