לגבי מיקום

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

28/03/2006 | 08:13 | מאת: אלמונית

שלום רב דר אסנת...... מקווה שלא תחשבי שאני חצופה אבל.....אני מעונינת לדעת האם ניתוחים להצרת קיבה מתקיימים גם בחיפה....באחד מבתי החולים או במרפאה פרטית.... כיוון שאני חיפאית...ויהיה לי קשה מאוד להגיע אליכם עקב מוגבלות פיזית שלי אודה לך מאוד על כל תשובה שתינתן.

28/03/2006 | 14:10 | מאת: מיכל

יש בכרמל ברמב"ם ובבני ציון, כמעט בכל בית חולים בארץ מבצעים היום ניתוחים מסוג זה

28/03/2006 | 18:15 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אלמונית שלום, אכן ניתוחי הצרת קיבה באמצעות טבעת מבוצעים במספר בתי חולים בארץ. חשוב בעת בחירת המנתח לודא שיש לו ניסיון רב, מעקב טוב לאחר הניתוח ויעוץ דיאטני.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח