שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

16/08/2006 | 10:38 | מאת: שאלה קטנה

היי, שמי דובב ויש לי שאלה: מהם הכללים עליהם יש להקפיד ועלפיהם מומלץ לנהוג כמנותח טבעת זאת כדי לצמצם את הסיכוי לתופעת הרחבת הפאוטצ`? בתודה :-)

16/08/2006 | 20:56 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לדובב שלום על מנת להוריד את הסיכון להגדלת הכיס, מומלץ לאכול ארוחות קטנות שנפחם אינו עולה על 200 מ"ל לדוגמה גביע יוגורט, בנוסף לא מומלץ לאכול ולשתות ביחד, לאחר ארוחה יש להמתין כחצי שעה ורק אח"כ לשתות, להגביל את כמות הסיבים בארוחה ולהמנע לחלוטין מפירות הדר, פרות טרופים, תירס ופופקורן, אפרסמון,רימונים ולסיום המלצה חמה להכנס לתוכנית מעקב על מנת לבדוק את קצב הירידה במשקל שלך ולשינוי הרגלי אכילה, ניתן להרשם אלינו דרך האתר או בטלפון 5228088 בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח