רדוקטיל

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

12/08/2006 | 22:57 | מאת: לילי

אני מעוניינת בבקשח לדעת אם יש הוראות מיוחדות ללקיחת רדוקטיל.בבוקר אחרי האוכל זה בסדר? איזה אוכל לאכול בזמן הלקיחה?כמה זמן רצוף אפשר לקחת אותה?לשלב עם תוספים למיניהם?רופאת המשפחה רשמה לי את התרופה,והפסקתי כדורים אנטי דיכאוניים לפני שבועיים.בימים האחרונים אני סובלת מכאבי בטןושלשול,,האם להתחיל לקחת את הכדור ממחר בכל זאת?אחרי כמה ימים הכדור מתחיל להשפיע? תודה רבה רבה על ההתייחסות ועל פורום מדהים שהקמתם

14/08/2006 | 09:12 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

את הרדוקטיל מומלץ ליטול בבוקר, אפשר עם הארוחה. מומלץ להתיעץ עם דיאטנית לשנות את הרגלי התזונה ולהשאר במעקב שלה, מומלץ לעסוק בספורט. כל זמן שכואבת לך הבטן אל תתחילי טיפול חדש והתיעצי עם רופא המשפחה.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח