רוקח פורטה!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

12/08/2006 | 06:37 | מאת: חגית

שלום לכולם אנשים לא לקנות את המוצר !!!! הכול חרטה .. קודם כול גועל נפש של מוצר.. ניסיתי לשתות אותו כמה פעמים והקאתי את נשמתי.. ניסיתי ליצור קשר מיזה חודש ימים ,ואף אחד לא עונה לי הוא חוזר אלי.. שיתביישו להם לקחת כסף ולהזמין את המוצר תוך יום הם יצרו קשר!!!! אין אם מי לדבר .. בקיצור !!!! הסיפור שלי ושל הרבה אנשים תואם יהיה סוף לדבר בקרוב!!!! חגית

16/09/2006 | 15:18 | מאת: ירדן

אני מצטרפת לכל מילה שכתבת! הכל בעיסקה הזאת מפוקפק ועל גבול ההונאה. האבקה יכולה להיות מסוכנת לבריאות!!! אף אחד לא יודע ולא שמע על החברה ו/או על המפעל שלה שכביכול מייצר אותה. זה "ספין" מהיר לעשיית כסף ...אל תקנו!!!

16/09/2006 | 15:19 | מאת: ירדן

אני מצטרפת לכל מילה שכתבת! הכל בעיסקה הזאת מפוקפק ועל גבול ההונאה. האבקה יכולה להיות מסוכנת לבריאות!!! אף אחד לא יודע ולא שמע על החברה ו/או על המפעל שלה שכביכול מייצר אותה. זה "ספין" מהיר לעשיית כסף ...אל תקנו!!!

30/03/2007 | 08:14 | מאת: דר' קליין

ברכות למנהלת הפורום. אינני מתכוון להפריע בכל אופן שהוא לפורום המקצועי שלך אבל אני מוצא שאלות ותהיות רבות לגבי המוצר רוקח פורטה ורציתי לתת לכם ממצאים ראשוניים של מטופלים: רוקח פורטה הינו מוצר הרזיה חזק ביותר ודורש לפעמים ליווי מקצועי וקריאה נוספת ומעמיקה של הוראות השימוש. 22 מתוך 27 מטופלים מדווחים על שובע רגוע במהלך היום ויש כאלו שצריכים מנת חיזוק נוספת אחה"צ בכדי להמשיך ולשמור על השובע וחוסר הרצון לנשנש שנובע מהמרכיב Beta-Glucan חוסר שתייה מספקת, לדוגמא, יכול לגרום לתופעה של רצון לאכול ואף לגרום לכאב ראש. אם שותים ברמה מספקת וגבוהה אזי רוקח פורטה עושה עבודה מצויינת של מילוי 80% מהקיבה לאורך כמעט כל היום! יותר מאשר להרזות מצאתי שרוקח פורטה טוב לשינוי הרגלי אכילה.

05/12/2007 | 09:44 | מאת: לבית דביר

האם החומר אכן חזק כמו שאומרים? באמת שמעתי שהוא עובד טוב על הרבה מהאנשים שאני מכירה רק שהשימוש בו הוא לא קל...

05/12/2007 | 09:47 | מאת: מיראל

זה לא נכון, אבי הצליח בדיאטה הזאת נהדר, הוא גם ירד יפה וגם הרגלי האכילה שלו שונו , אולי לא הצלחת לקרוא את ההוראות או התעצלת כמו שרוב האנשים השמנים עושים....מקווה שתנסי שוב בדרך אמיתי ולא תבואי בתלונות על עצלנות שלך

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח