מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

10/08/2006 | 10:59 | מאת: יעל

לד"ר אסנת רזיאל שלום רב! אני הייתי רוצה לעשות אצלך את הניתוח מעקף קיבה. רק אני לא יודעת ממה להתחיל. מה אני צריכה לעשות בשביל זה? והייתי רוצה לדעת אם הקופת חולים משלמת על הכל או שיש איזשהי השתתפות עצמית? (יש לי ביטוח "שיא" במאוחדת) תודה רבה לך מראש!

10/08/2006 | 20:44 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

יעל שלום רב. אנא התקשרי ביום א למלבי לטלפון: 035228088 או 035221717 לקביעת תור להתיעצות, או קיבעי תור דרך האתר - הלינק לקביעת תורים נמצא בעמוד הבית. תפגשי איתי , עם דיאטנית ועם פסיכולוגית להערכה. תקבלי מכתב לרופא המשפחה לביצוע הבדיקות הנחוצות וכן מכתב לקופ"ח להשגת טופס 17. קופ"ח משתתפת חלקית בניתוח. לפרטים נוספים לגבי עלויות אנא צרי קשר טלפוני או קבעי פגישה עם ורד אסולין במלב"י.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח