בטא-גלוקאן??

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

09/08/2006 | 22:01 | מאת: חגית

ישנו מוצר של רוקח פורטה שמתבסס על חומר שנקרא בטא-גלוקאן. האם זה טוב לדיאטה? האם יעזור לי לדיטאה?

10/08/2006 | 16:41 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לחגית שלום אנו במלב"י מאמינים בשינוי הרגלי אכילה, ובירידה הדרגתית במשקל ללא שימוש באבקות וכדורים,בטא גלוקן זהו סוג של סיב תזונתי, ואכן סיבים תזונתיים גורמים לתחושת שובע, ניתן למצוא אותם בדגנים מלאים כמו לחם חי,לחם שיפון,פירות וירקות בהצלחה

30/11/2007 | 11:49 | מאת: שלומית אריאל

בטא גלוקן הינו סיב מסיס , אך יש לו השפעה חזקה מאוד גם בחיזוק מערכת החיסון ... אין זו אבקה אלא מיצוי של סיב המנמצא על פטרית השמר.. - אין כל קשר לפטריה מכאן שגם עוזר במצבים קנדידיאלים... בכל אופן עוד דברים כמו השימוש לחולים ארי הקרנות וכימו ניתן להעזר במידע שיש לחברת סולגאר ומחקרים עדכניים

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח