הרזיה אחרי לידה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

07/08/2006 | 11:16 | מאת: חגית

שלום רב אני בת 31 אחרי לידה ראשונה נמצאת בעודף משקל ..שוקלת 84 קילו על 1.70 אני כבר 4 חודשים בדיאטה .. אני יציין שאני לא מניקה! בחודש הראשון ירדתי 14 קילו וזהו נעצרתי לגמרי.היום אני עולה קילו ויורדת קילו השקל פשוט עומד! מה הייתם ממליצים לי לעשות . [כבר פניתי לרופאת המשפחה לגביי הכדור בשם רדוקטיל} היא לא כ"כ התלהבה לתת לי..! אמרה לי שאני ינסה עוד חודש בדיאטה ואז נחליט. אשמח לשמוע את תגובותיכם בנושא הנ"ל. תודה מראש חגית

08/08/2006 | 19:23 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לחגית שלום מזל טוב ללידה, על מנת לרדת במשקל ישנם מס` דברים שעלייך לעשות, איכלי שלוש ארוחות ביום ושתי ארוחות ביניים, רצוי לתכנן מראש את הארוחות ולנהל יומן אכילה כדי לעקוב אחר כמויות המזון שאת אוכלת. הפחיתי במזונות עשירים בשומן,חטיפים ושתיה מתוקה, השתדלי לעשות פעילות גופנית לפחות שלוש פעמים בשבוע, במידה ולא תיראי תוצאות בשבועיים הקרובים גשי אלינו ליעוץ,ניתן לקבוע תור דרך האתר או בטלפון 5228088

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח