נשנוש

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

06/08/2006 | 08:48 | מאת: אדוה

במהלך היום אני אוכלת באופן מסודר: בבוקר פרוסה + פרי+ירק+כוס חלב בצהריים: מנה סה"כ 600 קלוריות הבעיה מתחילה בערב, אז אני יותר מנשנשת מאשר אוכלת, וגם אם אני אוכלת פרוסה או טוסט אני בכל זאת מנשנשת ולכן אני מוותרת מראש על הפרוסה. הנשנוש הוא: 1 ארטיק דיאט+3 וופלים+קערית קורנפלקס ללא סוכר+ 1 מעדן דיאט יש לציין כי אני עושה ספורט 5 שעות שבועיות האם זה שנתקעתי במשקל נובע מהנשנוש?

06/08/2006 | 15:54 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לאדוה שלום אם את בתהליך של דיאטה לירידה במשקל,רצוי שהתפריט יהיה מסודר ומתוכנן מראש, כך תמנעי מה"נישנושים" כפי שהגדרת

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח