ספורט

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

02/08/2006 | 15:52 | מאת: עינב

האם ייתכן שאחרי מס` חודשי דיאטה המלווה בספורט הגוף "יתקע" במשקל, האם צריך להפחית בתפריט ולהגביר ספורט? האם לאחר הפסקת פעילות גופנית והמשך שמירה על תפריט מצומצם עדיין יהיה ניתן לשמור על ההשגים/להמשיך לרדת במשקל?

04/08/2006 | 21:05 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לעינב שלום לא מומלץ להפסיק לעשות פעילות גופנית גם לאחר שהגעת למשקל הרצוי,ניתן להוריד מעט את האינטנסיביות. לשאלתך הראשונה,יתכן זמן קצר בתהליך הדיאטה שלא ניתן לראות ירידה במשקל,הגוף מנסה לחסוך אנרגיה בהתליכים מטבולים,המשיכי בספורט שאת מבצעת ובדיאטה ותיראי תוצאות בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח