גיל מעבר

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

30/07/2006 | 12:14 | מאת: תרצה

הנניבת 49 עושה ספורט הולכת לכושר ואוכלת תזונה ממש ללא שומן ודלה ושותה הרבה מים ובכל זאת לא יורדת במשקל ממש תקוע, יש לי גלי חום ושאר תסמונות גיל מעבר,אינני רוצה תחליף הורמונלי וגם אסור לי בגלל נטייה לקרישת יתר,ועקב היותי מעשנת,מה אני צריכה לעשות עוד? זה ממש מייאש אנשים אומרים לי רזית רזית אבל המשקל כמו חמור שלא זז,בתודה ובברכה על הפורום המבורך,תרצה

01/08/2006 | 16:09 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לתרצה שלום כל הכבוד על הנכונות וההתמדה,עלייך לבצע פעילות גופנית לפחות שלוש ארבע פעמים בשבוע,בנוסף הקפידי על תזונה נכונה כפי שאת עושה היום,אך נשאלת השאלה לגבי כמויות המזון,יתכן והם אינם מתאימות לך,בנוסף ציינת שאנשים אומרים לך שרזית,על כן אני מציעה לך לנסות למדוד היקפים ולראות האם יש שוני,יתכן ובגלל הפעילות הגופנית עד מעלה מסת שריר ולכן המשקל הכללי שלך אינו משתנה ליעוץ אישי ניתן לקבוע תור אלינו דרך האתר בהצלחה מירית

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח