דייטה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

27/07/2006 | 20:38 | מאת: רוני

אני בת 17 כמעט ואני בגובה של מטר78 ובמשקל של 90 אני חייבת ורוצה לעשות דייטה כי זה ממש מפריע לי המראה הזה ואני מרגישה שלא כל כך מסתדר לי עם הבריאות אבל יש לי בעיה שאני לא רצינית מדיי יענו צריכה קצת מוטבציה ותמיכה וגם שאין לי ת`כלים בכדי לעשות דייטה ולא יודעת כמה אני צריכה להוריד ואיך אז מה ניתן לעשות במצב זה ...אם תעזרו לי אז תודה רבה מראש

29/07/2006 | 10:46 | מאת: מירית דיאטנית מלב"י

לרוני שלום בפנייתך ציינת שאת זקוקה לתמיכה ומוטיביציה על מנת לרדת במשקל,במהלך חודש ספטמבר תיפתח במלב"י קבוצה לשינוי הרגלי אכילה ולירידה במשקל,במהלך המיפגשים ינתנו כלים והנחיות לשינוי הרגלים,הקבוצה תהיה בהנחיית דיאטנית ופסיכולוגית,ניתן להרשם בטלפון 5228088 בהצלחה

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח