עליה במשקל+שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

24/07/2006 | 15:47 | מאת: אנה

שלום רב אני נרשמתי לפני 3 חודשים נרשמתי לחדר כושר במטרה להרזות טיפה אני שקלתי 65 קילו עם גובה 164 נכון להיום אני בחדר כושר כמעט כל יום 2-3 שעות אני שוקלת 70 קילו לא רזיתי ולא השמנתי רק עליתי במשקל מה עושים ועוד שאלה ראיתי שניתן לקבוע תור לדיאטנית באתר אני חברת קופת חולים לאומית האם הביקור יחשב כביקור פרטי?? או שהנני אמורה להגיע לביקור עם הפניה מרופא משפחה תודה רבה אנה

25/07/2006 | 18:48 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

כפי הנראה פיתחת מסת שריר ולפיכך העליה במשקל. הפעילות הגופנית מבורכת המשיכי להתמיד בה. יעוץ דיאטני במלב"י ניתן באופן פרטי ועלותו 300 ש"ח.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח