קלוריות ופעילות גופנית

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

23/07/2006 | 12:06 | מאת: דליה

שלום, אם אוכלים כמות מסויימת של קלוריות כל יום ופעם בשבוע חורגים בגדול, לדוגמא: כל יום 1000 קלוריות ופעם בשבוע 3000 קלוריות שמורכבות מכל מה שמתחשק, יחד עם זאת מקפידים על פעילות גופנית של 4-5 שעות שבועיות. האם אפשר לרזות כך? האם הקלוריות מתקזזות לממוצע יומי או שה-3000 פשוט מגבירות את השומן כי פתאום נכנסת כמות גדולה והגוף שומר אותה או מכפיל אותה?

25/07/2006 | 18:42 | מאת: מירית - דיאטנית מלב"

הירידה השבועית במשקל תלויה בממוצע השבועי שאת אוכלת,ניתן להבין את הצורך במתוק,ואף ניתן מידי פעם לאכול משהו קטן מתוק,כמו חטיף קטן או כריך עם שוקולד או 3-4 עוגיות אך החריגה שלך מעט מוגזמת,אם את אוכלת בממוצע 1000 קלוריות ביום וביום מסויים חורגת ל-3000 בצורה זו אינך מסגלת לעצמך הרגלי אכילה נכונים ,מציעה לך לאכול אלף מאתיים קלוריות ביום ללא חריגות המשיכי בפעילות הגופנית ותיראי תוצאות מירית דיאטנית מלב"י

27/07/2006 | 19:05 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אכן כך

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח