ניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

23/07/2006 | 09:49 | מאת: אפרת

אני בת 34 אמא ל-3 ילדים. גובהי 175 ס"מ. משקלי 127 ק"ג. האם אני מתאימה לניתוח לקיצור קיבה? אני חושבת על כך כבר כמה חודשים אך מהססת בגלל הסיכון שבניתוח. אני תושבת באר שבע, האם ניתן לבצע את הניתוח רק בסורוקה או שאפשר גם באופן פרטי? מהו זמן ההמתנה לניתוח? מהם הסיכונים? תודה מראש על התשובות.

23/07/2006 | 19:00 | מאת: ד"ר אסנת רזיאל

אפרת שלום רב, ניתן לבצע את הניתוח באופן פרטי דרך מלב"י באסותא. לפני ניתוח עליך להיפגש עימי ועם דיאטנית ופסיכולוגית. ניתן לתאם תור לאותו יום. בפגישה נדון על סוגי הניתוחים השונים, היתרונות, החסרונות והסיכונים שלהם ונתאים לך את הניתוח המתאים עבורך. באותו יום יקבע לך תור לניתוח ותור לבדיקת המרדים.תקופת ההמתנה תלויה בבדיקות שעליך לבצע לפני הניתוח ואינה ארוכה. לקריאה נוספת אנא פני באתר למדור ניתוחים או הירשמי להרצאת החודש.לפרטים נוספים טל: 035228088. בברכה, ד"ר אסנת רזיאל

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח